IREDIE Serveis Jurídics, Administratius i Immobiliaris.

Gestió immobiliària

“Benvingut a IREDIE, el teu aliat de confiança al món immobiliari”

A IREDIE,  Agència Immobiliària registrada amb el número 12205 de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, juntament amb el seu equip de treball i col·laboradors, ofereix un servei immobiliari a mida de les necessitats de cada client.

Comprenem que vendre o llogar una propietat pot ser un procés complex i aclaparador; és per això que ens assegurem que no t’hagis de preocupar per res. Ens encarregarem de tota la paperassa, les visites, la promoció i les negociacions, utilitzant les millors estratègies de màrqueting i vendes per maximitzar les teves oportunitats. Permet-nos encarregar-nos de tots els detalls perquè puguis gaudir d’una experiència sense preocupacions i assessorament expert en tot moment.

A més, comptem amb la valuosa col·laboració de l’advocat Diego Pérez García, Col. 795 de Tortosa. Amb la vostra experiència i coneixements legals, assegurem que totes les transaccions es realitzin de manera segura i d’acord amb les lleis i regulacions vigents. Podràs comptar amb un assessorament legal fiable i un suport sòlid durant tot el procés.

La teva satisfacció és la nostra prioritat; estarem amb tu a cada pas del camí, des de la valoració inicial fins a la signatura del contracte final.

Els nostres serveis:

a. Venda d’Immobles: Si estàs a punt per vendre la teva propietat a Tortosa, Roquetes, Amposta, La Ràpita o els municipis propers, el nostre equip de professionals amb àmplia experiència al mercat immobiliari local s’encarregarà de promocionar el teu immoble de manera efectiva, aconseguint potencials compradors i obtenint el millor preu per a la teva propietat. A més, ens assegurem que tot el procés de venda es realitzi amb estricte compliment de les lleis i regulacions vigents, brindant-te així la tranquil·litat i seguretat que necessites.

b. Lloguer d’Immobles: Si prefereixes llogar la teva propietat, t’ajudem a trobar llogaters fiables i solvents. Ens encarreguem de promocionar el teu immoble als canals adequats, realitzar una selecció rigorosa dels candidats i gestionar tots els aspectes legals i administratius relacionats amb el lloguer. El nostre objectiu és maximitzar els teus ingressos i protegir els teus interessos com a propietari.

A més només per contractar-nos, i sabent que escollirem el millor llogater per a tu, t’incloem el servei d’advocat gratis durant el primer any. Si no et paguen el lloguer, tens advocat per iniciar el procés de desnonament sense cap cost.